...

Al can bu heybe senin, sol yanımdan bir parça kopardım senin için; ta özümden, ta közümden...Gülen sen ol, ağlayan ben, yeşeren sen ol, sulayan ben, bana saplansın paslı mızrakların ucu, ben onları dua dua ak kanatlı kuş gibi göklere uçurayım. Yarasaların gözleri kamaşacak diye güneş doğmaktan vazgeçmez UNUTMA!...

15 Ocak 2010 Cuma

Yeşil Şal

Sevgili nennoşumun yeşil şalı, artık benim tabiiki :) Firketeyle yapılmış gerçekten çok orjinal bi şal.İnsanın üstünde çok kibar ve zarif duruyo, gerçi bende nası durmuş bilmiorum bide foto bulanık çıktı nese onemli olan şal zaten ben degil hihi:)


Boşuna değil neneme bi blog açsak süper olur:)
Sizi ve nennoşumu öpüorum kocaman..
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Valla bu şalda gözüm kalmıştı demek senin oldu :) Maşallah sana daşala da. Çok yakışmış. öpüldün canım.

    YanıtlaSil
  2. Yakıştığının bilahare şahidiyimmm.Tebrikler nene dogru seçim diyorrr ve kıskananlar çatlasın diye de ekliyorummmmm....:):):)
    Muhabeete kaldıgımız yerden devamm yanii.

    YanıtlaSil
  3. Canim $al cok ho$! Rengi hele harika...:) tetemin bu $alini ben niye bu zamana kadar görmemi$im, görmü$ olsaydin kesin bende el koyardim..kiskandim $imdi...:)))

    YanıtlaSil
  4. Valla aslında şal annemden bana geçti ama bu cadı elimden aldı:)) Ne yaparsın bi ata sözü var sizde bilirsiniz " karga demişki oğul uşak edineli......" Ama benim güzel kızımada çok yakışmış.. HÜLYA

    YanıtlaSil