...

Al can bu heybe senin, sol yanımdan bir parça kopardım senin için; ta özümden, ta közümden...Gülen sen ol, ağlayan ben, yeşeren sen ol, sulayan ben, bana saplansın paslı mızrakların ucu, ben onları dua dua ak kanatlı kuş gibi göklere uçurayım. Yarasaların gözleri kamaşacak diye güneş doğmaktan vazgeçmez UNUTMA!...

26 Ocak 2010 Salı

Deli Kızın Çeyizi :)

Bu görmüş olduğunuz banyo paspası bendenizin akıllara zarar işi:) Bunu nasıl yapmışım gerçekten çok merak ediyorum :) Bitek bu değil birde klozet önü için var amanıııınnn!!!
Ama bunlar başıma Bucanni gibi bi tane daha hamarat halam sayesinde başıma geldi:) Ondada var aynısından ama onunki daha güzel, İki renkten yaptı çok daha hoş oldu..
Bu pufudik paspasımı ocak ayında yapmıştım. Kış aylarında yapınca gerçekten faydası oluyo, yaptıkça uzuyo uzadıkça bacaklarınız üşümüyo:) Halacım sadece kırçıllı ipten yapmıştı sanırım daha ince duruyo, ben aynı renginden kalın bi yumak karıştırdım şimdi makinaya atsamda hiç bişeycik olmuyor..Ama yinede halamdakinde gözüm var hihi aman duymasın :):) yok yok şaka yaptım gözüm alsa bi tanede iki renkli yapcam ama banyoya baktıkça bu bitermi yaa diyorum :) Hazır fotograf çekiyorken bir de banyomdaki balıklarımı çekeyim dedim. İstanbul'da oturanlar eminönünden bu 3 boyutlu banyo perdelerinden alabilirler,gerçi resimde anlaşılmayabilir ama benim balıklar sanki yüzüyolar:) Mutlu günler herkeseeee...

10 yorum:

  1. Hamarat Tugbi$im benim ... seninle gurur duyorum canim benim ;-)) ellerine saglik cok cok güzel olmus ..mavi mavi masmavi;-)))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım benim, ya sorma çok hamaratım :P :)

    YanıtlaSil
  3. Deli kızım benim. Paspaslar 2 hafta önce denendi, üzerine basıldı, haladan tam not bide yıldızlı pekiyi çıktı. Seviyorum seni haberin olsun :) öptüm çok.

    YanıtlaSil
  4. :) teşekkür ederim halacım :) ıgh hala çok kotu oldu:P bende seni seviyorum mucks mucks :)

    YanıtlaSil
  5. canım paspasların rengi çok güzel görünüyor:)
    maalesef bende geçen sene ördüm..altına kay
    dırmaz diktim daha kalın duruyor,hem de kaymıyor..
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  6. tuğbacım bu ancak becerikli kızın çeyizi olabilir iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  7. *noyumberry*: Evet rengi güselde yapması çok zahmetli:) kaydırmaz güsel fikir, gerçekten çok kayıyolar sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum..

    *susamcorekotu*: Teşekkür ederim canım, gerçekten kendimi becerikli hissettim şimdi:)

    YanıtlaSil
  8. Deli kizin ablasindan´da tam not!!:) Canim süper olmu$ bu,güzelde bir renk secmi$sin.

    Biliyormusun Gül$ahla ben bunun ye$ilini ördük.:))

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. *BirSen*: Teşekkür ederim ablacım..Zaten birimizde varsa bütün ailede oluo:)ne güsel demi:)Bucanni farkı;)

    YanıtlaSil